.

Un moment de la peça ‘Tres desitjos’. Foto: Cedida

‘Tres desitjos’, de la cia. La Sinàptica, és la tercera cita, i primera en format musical, de la temporada teatral impulsada des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell. Aquesta proposta teatral ens endinsa en el dia a dia d’una parella que, quan tot funciona amb normalitat, es troba en una de les situacions més difícils que hi ha: viure una malaltia.

L’obra explica la vida del Dani i la Lara quan a ell li detecten una variant genètica de l’Alzheimer a una edat jove. Ella, que passa a ser també cuidadora, vol que abans que acabi perdent la memòria, el Dani pugui complir tres desitjos que li queden d’una llista que fa d’ençà que és petit.

Sota la direcció de Pili Capellades i el text de Marc Lluís Fernández, un repartiment de luxe format per Judit Malet, Marc Lluís Fernández, Mercè Martínez i Carles Alarcón, farà cantar i reflexionar als espectadors durant els 90 minuts de l’obra.

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la tercera obra d’una temporada 2024 que torna a subratllar l’aposta pel teatre, música en directe, circ i un ampli ventall de disciplines que culminaran amb el 9è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.