.

.

TOTS 21


‘Trampes de Zorros’ ha estat escrita i és interpretada per Joan Maria Vidal, amb direcció de Mònica Pérez. Foto: Cedida

L’autor, director i dramaturg altafullenc Joan Maria Vidal ha estat seleccionat per participar a la 22ª edició del prestigiós i reconegut Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) amb la seva obra ‘Trampes de Zorros’, escrita i interpretada per ell mateix i dirigida per Mònica Pérez. El monòleg va ser estrenat, amb una molt bona acollida, el passat 18 de juny al Teatre del Centre Cultural del Catllar.

Format en interpretació, direcció, arts escèniques i dramatúrgia, Joan Maria Vidal ha estat vinculat al món teatral des de ben petit, representant i protagonitzant múltiples obres en grups de teatre del Tarragonès. També ha actuat com a actor en produccions audiovisuals i radiofòniques (actualment és protagonista de la ficció sonora El somni de la ciutat). Ha participat en el programa de TV3 El Llop, sent un dels 33 finalistes del Laboratori.
Com a dramaturg ha escrit les comèdies ‘Pla de xoc’ i ‘Crema cremada’, representades en múltiples festivals i mostres de teatre d’arreu del territori. I ha obtingut el ‘Premi al Guió més original’ a l’11è Concurs de Teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera’ 2022. Actualment és director i actor de l’Enramada (El Catllar) i de Treateràpia (Altafulla).

‘Trampes de zorros’ suposa un repte d’interpretació per Vidal, qui actua com a únic actor dalt l’escenari. Es tracta d’un thriller amb tocs d’humor, on un escriptor es retira a un refugi enmig de la muntanya per acabar el seu següent llibre. Aquest, tot i haver quedat aïllat per una forta nevada i contra tota lògica, s’adona que no està sol; comparteix el refugi amb 4 persones més, que no pot veure i que una d’elles els vol matar. Per resoldre aquest misteri haurà d’entendre qui l’està sabotejant i, d’aquesta manera, poder escapar de la trampa.

Trampes de Zorros es representarà el dissabte 27 d’agost a les 18 h a la Sala La Planeta de Girona. I posteriorment seguirà una gira per diferents localitats.

Redacció