.

Josep Fèlix Ballesteros

Tràmit a les primàries del PSC de Tarragona… perquè gairebé no hi ha hagut primàries. Josep Fèlix Ballesteros, que va ser proposat per l’executiva local, és l’únic candidat a l’alcaldia i així serà votat per l’assemblea de militants que tindrà lloc abans de Setmana Santa, i posteriorment serà ratificat pels consells executiu i nacional del partit. El 5 d’abril haurà acabat tot el procés.

El procés ha acabat sense disputa a Tarragona perquè cap militant no ha presentat avals. En aquelles poblacions on el PSC té l’alcaldia, calia que el candidat no proposat per l’executiva presentés avals equivalents al 40 per cent de la militància, segons manen els estatuts del partit.

El procés de les primàries havia començat el passat 26 de febrer i ha conclòs a les vuit del vespre d’avui dilluns, 10 de març.

Ballesteros és justament un dels principals valors del PSC no només a Tarragona, sinó a Catalunya i tradicionalment, l’agrupació local de Tarragona ha nedat en una mateixa direcció i no sol viure conflictes interns. Actualment, ni per la qüestió sobiranista ni per l’elecció de cap de cartell hi ha posicions enfrontades, tot i que sí hi ha punts de vista clarament diferents sobre la qüestió nacional al grup municipal socialista a l’Ajuntament.

J. Garcia

/* JS para menú plegable móvil Divi */