TOTS 21

El cantant Toti Soler

El músic Toti Soler

La Violeta d’Altafulla acull aquest diumenge 24 de gener a les 19.00h. un concert de Toti Soler. El recital s’emmarca dins la programació del festival de cançó d’autor BarnaSants, que fa parada a Altafulla per cinquè any consecutiu.

El guitarrista maresmenc reivindicarà Ovidi Montllor, amb Joan Massotkleiner i Gemma Humet, amb el mateix repertori que va inaugurar el BarnaSants 2015. El títol «Poema sense acabar» fa al·lusió a la poesia de Joan-Salvat Papasseit, alhora que es refereix a la vida i obra de Montllor, interrompudes prematurament. Una vetllada «de cançons perennes de mot punyent i aire mediterrani», segons l’organització.

En el programa del BarnaSants, per La Violeta hi passaran la cantant cubana Ludmila Mercerón, el dimarts 8 de març a les 19.00h. i l’artista barceloní Guiu Cortés «El Niño de la Hipoteca», el divendres 25 de març a les 22.00h.

L’entrada al primer concert d’aquest certamen a Altafulla, diumenge, té un cost de 10 € si és anticipada i de 12 € si s’adquireix a taquilla. Es pot comprar per Internet, a www.barnasants.com. A més, l’Ajuntament d’Altafulla ofereix una promoció especial per als tres concerts del festival de cançó d’autor amb un abonament de 15 euros. Aquest, només es pot adquirir a les dependències del consistori, a la plaça del Pou número 1, i en dies laborables, de 09.00h. a 14.00h.