.

.

TOTS 21


La prova, puntuable per a la Lliga Trail TgnNord, completarà un cop més les inscripcions als 275 participants, provinents d’arreu de Catalunya

La prova, puntuable per a la Lliga Trail TgnNord, completarà un cop més les inscripcions als 275 participants, provinents d’arreu de Catalunya

La Cursa de Tardor 1 de Novembre d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, completarà una vegada més la xifra límit dels 275 participants tenint en compte que a hores d’ara ja són 266 persones inscrites, provinents de diferents punts de Catalunya com ara Barcelona, Lleida, Aitona, Tarragona, Reus, El Vendrell, entre d’altres. Per tercer any consecutiu, la cursa serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord amb un límit d’inscripcions tancat als 275 participants.

Per als que s’inscriguin ara, el preu de la cursa és de 15€, i ho hauran de fer el mateix dia mitja hora abans de la prova, a les 9:30 hores en la zona de sortida a la Pallissa de l’Era del Senyor, camí de l’Ermita, 10, ja que les inscripcions on line estan tancades. El preu inclou la bossa del corredor que compta amb samarreta de record i botifarrada per tots els participants, i un val 2×1 a Aquum Spa. La recollida de dorsals també s’efectuarà a les 9:30 hores en la zona de sortida.

En la vessant solidària, com ja s’ha fet en anteriors edicions, de totes les inscripcions formalitzades, 1 € anirà destinat a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). L’organització també recorda que es pot fer una aportació voluntària de 10 € amb el dorsal 0.

La Cursa de Tardor se celebra cada 1 de novembre, amb sortida a les 10h des del castell d’Altafulla. El recorregut és de 10 km, passant per llocs emblemàtics com la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja d’Altafulla, els espais protegits de la desembocadura del Gaià i la Muntanya de Sant Antoni. Tot per senderons i camins d’entre diferents tipus de vegetació. Un recorregut espectacular que finalitza a l’Ermita de Sant Antoni, i que, a més, forma part de la Lliga de curses Trail Tarragona Nord.