.

 La fideuada popular i la xaranga per acompanyar la flama a Mont-roig, les novetats d’aquesta edició


La fideuada popular i la xaranga per acompanyar la flama a Mont-roig, les novetats d’aquesta edició

Falten pocs dies perquè arribi una de les nits més esperades de l’any, la Revetlla de Sant Joan i, a Mont-roig i Miami Platja, ja ho tenim tot a punt per gaudir-la. Una de les novetats d’aquesta edició és el sopar popular amb fideuada a la Pista d’Estiu de Mont-roig. Els tiquets, al preu de 3 euros, es poden comprar fins demà 20 de juny, a la botiga Pensat per a tu i al BonÀrea Mont-roig.

Una altra de les novetats d’enguany és que la Txaranga Band Tocats acompanyarà la flama des de la plaça Miramar fins a la Pista d’Estiu. Una flama del Canigó, que arribarà a Mont-roig, com cada any, i ja en fa 45, gràcies a l’Associació de Veïns Muntanya Roja, que l’anirà a buscar a Reus. Seguidament seran els esportistes del C.E. l’Areny els encarregats de portar-la amb relleus des de Montbrió i fins al municipi.

Un cop arribin a la Pista d’Estiu tindrà lloc l’encesa de la foguera, cap a les nou del vespre i seguidament la lectura del Manifest dels Focs de Sant Joan a càrrec de la Pubilla de Mont-roig del Camp, Maria Callau, acompanyada de l’hereu i la pubilla infantil. Després de la fideuada popular hi haurà discoteca mòbil amb servei de bar a càrrec dels Kintus19 per tal d’allargar la nit tant com es vulgui. A Miami Platja la revetlla es consolida al costat del mar La Revetlla de Sant Joan a Miami Platja tindrà lloc per segon any consecutiu a la Pèrgola de la Platja Cristall, al costat del mar.

Hi haurà sopar de carmanyola a la fresca, ball i animació amb l’orquestra Remember Music Show i a la mitjanit, encesa de la foguera de Sant Joan a la platja per donar la benvinguda a l’estiu! Això sí, amb previ ritual Aquelarre per a la bona sort. De fet, durant tot el cap de setmana se celebrarà un mercat esotèric amb parades que oferiran productes relacionats amb aquesta temàtica. A més, tant a Mont-roig com a Miami Platja, l’Ajuntament repartirà coca de Sant Joan. També, coincidint amb les festes de Sant Joan, el Casal de joves K2 celebrarà durant el dissabte, al matí a la pista d’Estiu i a la tarda a la Pèrgola de la Platja Cristall, la festa dels 10 anys, amb diverses activitats per commemorar l’efemèride.