.

.

TOTS 21


Ha arribat l’hora del debut del Nàstic Femení a la Segona Divisió. Les grana s’estrenaran davant el Vilanova i la Geltrú CF aquest diumenge, a partir de les 11.30 hores, al Municipal de Bonavista.

Després de cinc setmanes de pretemporada sota les ordres del tècnic, Pau Poblet, i la coordinació, d’Adrián Rosales, les jugadores defensaran els interessos del Gimnàstic de Tarragona en el grup 1 de Segona Divisió. Amb l’objectiu d’estar en les posicions capdavanteres, les grana tindran 12 equips rivals de la província de Tarragona i també de Barcelona.

El cos tècnic del femení 2021-2022 està encapçalat per Pau Poblet (1r entrenador), Genís Ramírez (2n entrenador), Marta Líria (preparadora física i readaptadora), Ángel Manuel Varela (entrenador de porters) i Daniel López (delegat). Tots ells, sota la coordinació d’Adrián Rosales. Les sessions d’entrenament es realitzen els dilluns, dimecres i divendres a les 20 hores al Municipal de Bonavista.

Les capitanes de l’equip seran Josune Salvador, Andrea Lozano, Laura Puccinelli i Georgina Morales. Aquest dissabte, a la mitja part del Nàstic – CE Sabadell, totes elles es presentaran davant l’afició grana al Nou Estadi.

La totalitat de la plantilla la composen:

2. Anaïs Fernández
4. Georgina Morales
5. Laura Puccinelli ‘Lau’
6. Sara Marchmaigi
7. Carla Albadalejo
8. Mónica Ruiz
9. Aida Espinosa
10. Josune Salvador
11. Andrea Lozano
12. Amelia Sánchez
13. Emma Rivero
14. Cindy Gómez
15. Irene Arjona
16. Nina Deleg
17. Claudia Masip
18. Nickoll Cueva
19. Júlia Camprubí
21. Jennifer Dos Santos
22. Laura Pérez
23. Gissela Deleg
25. Claudia de los Ríos ‘Rivi’

Redacció