.

Imatge del Torreforta en l'últim partit a casa.

Imatge del Torreforta en l'últim partit a casa.

La Cultural Torreforta afronta una de les visites més complicades que li queden en aquest darrer tram de la fase regular. Diumenge, a les 12 del migdia, es veurà les cares al camp de l’Horta en un duel per seguir somiant. Els de José Miguel López segueixen en la segona plaça, malgrat l’ensopegada de la setmana passada contra el Jesús i Maria. No obstant, aquest privilegi l’hauran de confirmar imposant-se a un rival directe com l’Horta, que ocupa la cinquena plaça, a una victòria dels tarragonins.

Els dos equips han seguit trajectòries similars aquesta temporada. Sobretot en les últimes jornades, en què Horta i Torreforta s’han enlairat a la classifiació gràcies a dinàmiques ben positives. Els dos equips també han coincidit en les derrotes i és que han vist estroncades les respectives ratzes amb ensopegades en l’última jornada.

Tant el Torreforta com l’Horta han perdut punts contra rivals que ho estan fent pitjor aquesta temporada i la part de dalt comença a estar molt ajustada. És per això que el partit de diumenge s’ha convertit en un matx de moltes necessitats per tots dos equips.

Per últim, és d’esperar que els homes de José Miguel López es vulguin refer del mal regust de boca després de veure com els hi remuntaven un partit que tenien totalment controlat. Els arguments pels tarragonins per sumar una nova victòria són suficients i és que quan s’han hagut d’enfrontar a rivals d’entitat, com el Viladecans, han demostrat tot el seu potencial.