.

El paviment de la pista es renova dins d’un pla de millora de tota la zona esportiva. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres de renovació del paviment sintètic de la pista d’atletisme municipal  per un import de 387.822,19 € (IVA inclòs) i un termini d’execució de deu setmanes. El termini resta obert fins al pròxim 5 d’abril. El projecte també contempla la millora de les zones de llançament i tot plegat permetrà dur-hi a terme competicions de nivell superior a les actuals, tal com ha explicat la regidora d’Esports, Berta Castells.

Actualment, la pista d’atletisme està formada per una anella de 4 carrers i una recta principal de 6 carrers, amb un paviment bicapa que es troba en molt mal estat degut a l’ús continu, el pas del temps i l’acció dels raigs ultraviolats que en provoquen la decoloració.

L’actuació sobre la pista d’atletisme forma part de les importants millores que està vivint la Zona Esportiva Municipal. Cal tenir present que el 19 de febrer passat es van iniciar les obres de cobriment i climatització de la nova piscina per un import de 2.400.288,54€ (IVA inclòs) i un termini d’execució de 41 setmanes. Així mateix, a principis de febrer, es va finalitzar la reforma dels vestidors de la piscina vella i el tennis, per un import de 201.949 € (IVA inclòs).

Una altra actuació molt destacada realitzada fa uns mesos va ser la renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipalamb un pressupost de per un import de 360.542,92 € més IVA, que compta amb un certificat sobre petjada ambiental que garanteix una emissió de CO2 neutra en la seva producció i és la primera instal·lada a la península Ibèrica.

/* JS para menú plegable móvil Divi */