.

.

TOTS 21


Pilar de quatre dels Nois de la Torre dins el temple parroquial. Foto: Tarragona21

Pilar de quatre dels Nois de la Torre dins el temple parroquial. Foto: Tarragona21

Torredembarra s’està abocant aquesta jornada calurosa amb la seva patrona, Santa Rosalia, el dia central de la Festa Major i ja al matí ha omplert l’església de sant Pere per fer-li devoció. El temple parroquial ha reviscut la veneració a la relíquia i les fadrines, els fadrins i les entitats del municipi li han fet la tradicional ofrena floral, al peu del Quadre de Santa Rosalia, en el seu altar.

Prèviament s’havia cumplimentat amb l’Anada a l’ofici per part de les autoritats, encapçalades per l’alcalde, Eduard Rovira, seguici precedit per l’Àguila. La resta del seguici s’ha concentrat a la porta lateral de l’església. Mentre se celebrava l’Eucaristia, els donants es concentraven a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, custodiats pels grallers dels Nois de la Torre. Acabada la missa, s’ha procedit a l’ofrena a l’altar de Santa Rosalia i al toc d’ofertori.

Una parella de joves, fent l'ofrena floral. Foto: Tarragona21

Una parella de joves, fent l’ofrena floral. Foto: Tarragona21

No ha faltat l’enlairament per sota del pilar dels Nois de la Torre a dins del temple parroquial, que s’ha desplaçat a peu cap a l’altar de Santa Rosalia.

Acabat l’acte, el consistori ha presidit la sortida de l’ofici en direcció al consistori per presenciar la passada de lluïment del Seguici popular i la representació dels sempre punyents versots del ball parlat del Ball de Diables, mentre a la una era previst que comencés la Diada castellera amb els Nens del Vendrell, els Xiquets de Tarragona i els Nois de la Torre.

Un marrec, durant l'ofrena. Foto: Tarragona21

Un marrec, durant l’ofrena. Foto: Tarragona21