.

.

TOTS 21

Imatge de la roda de premsa de presentació del programa de festes. Foto: Ajuntament

La Festa Major de Santa Rosalia torna amb força. Després de dos anys amb restriccions per la pandèmia, enguany s’ha pogut recuperar la programació de sempre però amb més intensitat, on el públic trobarà nombrosos concerts, revetlles, el tradicional patrimoni festiu de la vila amb cercaviles, correfocs, balls parlats o castells, i també espectacles infantils i activitats d’oci per a totes les edats. Activitats organitzades per la Regidoria de Festes i d’altres per les entitats torrenques ompliran de festa Torredembarra entre el 26 d’agost i el 5 de setembre.

El programa enguany inclou dues efemèrides: el cercavila de celebració del 15 aniversari del Ball del Patatuf, que tindrà lloc el 20 d’agost; i el correfoc del 35 aniversari del Ball de Diables de Torredembarra, el 26 d’agost. A més, també hi serà present el centenari de la Unió Deportiva Torredembarra, entitat escollida per a pronunciar el pregó de Festa Major el 26 d’agost. Un dia abans, el 25 d’agost, tindrà lloc el partit de Festa Major amb motiu del centenari entre l’equip de 3a catalana de la UDT i una selecció de jugadors del Baix Gaià.

Els concerts també seran grans protagonistes de la Festa Major amb actuacions d’Itaca Band i Portobello; grups de versions com Banda Neon, La Traca, Músics de Carrer, Waikiki i Popurris Band, els torrencs Julivert presentant el seu primer disc ‘A Tamarit!’, etc.

Una peculiaritat de la Festa Major d’enguany és que la diada de Santa Rosalia, el 4 de setembre, és diumenge. D’acord amb el protocol festiu, quan es produeix aquesta coincidència la diada castellera s’ha de celebrar el mateix dia, de manera que s’avança l’horari dels actes tradicionals del matí de Santa Rosalia.

La presentació de la programació de la Festa Major de Santa Rosalia s’ha dut a terme aquest matí amb la participació del regidor de Festes, Raúl García; la regidora de Cultura, Núria Batet; Noemí Cañellas, cap de colla del Ball de Patatuf, i Pau Duran, representant del Ball de Diables de Torredembarra.

Descarregueu el programa de festes complet clicant aquí

Redacció