.

Torredembarra recupera enguany la celebració del Dia de l’Arbre. La Regidoria de Sostenibilitat, dins del programa d’Educació Ambiental 2016, ha organitzat dues jornades de plantada d’alzines que tindran lloc els dies 16 i 18 de març a la zona verda del carrer de la Líbica, a la urbanització Racó Romà. Aquestes alzines, al voltant d’un centenar, provenen del viver municipal que es va posar en marxa el mes de desembre passat amb la donació de 200 exemplars per part del projecte col·laboratiu “El Gran Capital”, de Jordi Bigues.

El dimecres, 16 de març, la plantada serà a partir de les 9 h amb un grup de 15 alumnes i 1 professor de l’Institut Torredembarra.

El divendres, 18 de març, hi haurà dos torns de plantada: a les 9.15 h i a les 12 h, amb una seixantena d’alumnes cadascun, de l’Institut Ramon de la Torre.

El regidor de Sostenibilitat, Josep M. Guasch, visitarà els grups que participen a les plantades (dimecres 16, a les 10.15 h i divendres 18, a les 12 h).

Per a l’organització del Dia de l’Arbre, la Regidoria de Sostenibilitat compta amb el suport tècnic de l’Associació Mediambiental la Sínia i la col·laboració de la Regidoria de Via Pública i Manteniment i del Grup de Reforestació Les Alzines.