.

La campanya vol eradicar els excrements dels coloms

La campanya vol eradicar els excrements dels coloms

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra ha decidit prioritzar el compliment de la neteja amb aigua a pressió dels carrers del nucli antic més afectats per la concentració de brutícia provinent dels excrements dels coloms, tal com ha explicat la regidora d’aquesta àrea, Rosa Maria Guasch.

D’aquesta manera, s’han marcat dues zones i aquest tipus de neteja s’efectuarà els dijous i els divendres, a partir de dos quarts de set del matí. Els dijous s’actuarà al carrer d’Antoni Roig, carrerons del Sabó i dels Safarejos, i plaça de la Font sempre que les taules i cadires dels establiments estiguin retirades, permetent el pas de la màquina de neteja. Els divendres es netejarà els punts on es focalitzen els excrements als carrers de Sant Antoni, de Joan Güell, de l’Abadia, de la Carnisseria, d’Eduard Benot i del Freginal i als carrerons de Sant Antoni i de la Golfa.

Excepcionalment, també es duen a terme altres accions de neteja amb aigua a pressió (foto adjunta. C/ Alt de Sant Pere. Fuita d’oli d’un camió).