.

La marquesina d’un aparcament privat no ha suportat el pes de la pedregada i ha cedit. Foto: ACN/Bombers

El 112 va atendre 85 trucades i 66 expedients fins a la una de la matinada d’aquest dimarts per l’episodi de tempestes. La majoria de trucades provenien de Torredembarra (22), on va caure una forta calamarsada, i Barcelona (17). De la seva banda, els Bombers van rebre 38 avisos entre les 22.00 hores i la una de la matinada per la tempesta a la regió de Tarragona, concentrats també principalment a Torredembarra i Altafulla, com es pot comprovar en els diversos vídeos que veïns i veïnes d’ambdues localitats han penjat a les xarxes socials.

La calamarsada d’aquest dimarts a la nit que ha afectat Altafulla i Torredembarra ha deixat zones cobertes de glaç. L’estampa, més pròpia de l’hivern que no pas de finals d’abril, ha fet que moltes persones s’acostessin a la platja emblanquinada per fer-se fotos. A Altafulla els veïns dels carrers de l’entorn del passeig Marítim treien les boles de glaç que s’han acumulat en diversos punts, arrossegades per la pluja que també va caure.


Altres notícies:


En un aparcament privat, el pes del gel ha tombat una marquesina i ha causat danys en uns quants cotxes que hi havia aparcats a sota. Al municipi torrenc, la brigada s’afanyava a restablir la normalitat, especialment en alguns carrers i passos subterranis que han acumulat més d’un metre de gel.

Vídeo: Xarxes socials

Vídeo: Xarxes Socials

 

 

 

 

 

 

 

En cap dels serveis efectuats pels Bombers durant la nit hi ha hagut cap persona afectada, tot i que la imatge dels carrers d’Altafulla i Torredembarra parla per si sola i en alguns punts la dificultat per circular amb vehicles convencionals ha estat notable.

Vídeo: Xarxes socials

Per altra banda, les afectacions en el trànsit han estat força intenses a mida que avançava la nit i matinada, arribant a crear nombrosos problemes circulatoris a l’AP-7 de bon matí en la mateix zona del Tarragonès, on s’han creat retencions a causa de la calamarsa acumulada.