.

.

TOTS 21


Tindrà lloc aquest diumenge en el marc del IV Trofeu Interclubs Torredembarra

Tindrà lloc aquest diumenge en el marc del IV Trofeu Interclubs Torredembarra

El proper diumenge 17 de febrer tindrà lloc, al Pavelló Sant Jordi, el 4t Trofeu Interclubs de Torredembarra de Gimnàstica Rítmica i 2n Memorial Gemma Casajús, presidenta i fundadora de l’entitat, traspassada l’any passat.

Aquest és un trofeu d’àmbit autonòmic, organitzat pel Club Esportiu Rítmica Torredembarra amb el suport de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i la Diputació de Tarragona.

Està prevista la participació de més 20 clubs amb 340 gimnastes d’arreu de Catalunya, des de les categories de nivell escolar, a les categories federades a nivell estatal absolut, en modalitat individual i conjunts. La jornada, tot i tractar-se d’una competició, té també un component festiu i d’agermanament entre les gimnastes dels diferents clubs participants. La dinàmica de la competició consistirà en sumar les puntuacions de les gimnastes competidores de cada club per tal d’obtenir una classificació general per clubs i saber qui serà el guanyador del trofeu.

La competició tindrà lloc de 10 a 20 h. El preu de l’entrada és de 3 €, que donen dret a la participació en un sorteig que es farà durant l’entrega de premis. Durant tot el dia hi haurà una parada de la campanya “Pulseras Candela”, els beneficis de la qual es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.