.

Un agent de la Policia Local fent una revisió en un establiment comercial. Foto: Cedida

Amb l’arribada del Nadal l’afluència de públic en les àrees comercials i de serveis de la població s’incrementa de forma molt significativa. Per a contribuir a una major seguretat d’aquestes zones, l’Ajuntament de Torredembarra ha engegat el “Pla de Seguretat – Dispositiu policial – Nadal 2023” que es desenvolupa de forma prioritària en la zona del centre – eix comercial i el polígon industrial Roques Planes.
Per part de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, s’efectua un reforç d’agents amb els patrullatges mixtos entre cossos per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei mitjançant l’estratègia d’un model de treball basat en la proximitat.
Aquest pla, vigent des del dia 12 de desembre i fins al 6 de gener, té com a objectius principals prevenir la comissió d’actes delictius, vigilància de la venda ambulant il·legal, garantir els drets de consumidors i usuaris, garantir la seguretat vial, etc.
Dins del pla es contemplen les següents campanyes: control d’alcoholèmia, de seguretat i proximitat amb patrullatges mixtos i campanya de seguretat al consumidors amb inspecció d’establiments multipreu.
De fet, dilluns i dimarts passat la Policia Local va dur a terme aquestes inspeccions en un total de vuit establiments (4 basars, 3 establiments de restauració i 1 d’estètica) en diferents punts del municipi, en aquesta ocasió acompanyats i amb la col·laboració de tècnics del departament de Treball, de Consum i agents de la Guàrdia Civil.
Fruit d’aquesta actuació, es va ordenar la immobilització i autodestrucció de 460 productes que no complien la normativa de seguretat. Per part de Treball, es van aixecar tres actes per infracció i la Guàrdia civil va requisar 25 productes de contraban. A més, la Policia Local va requerir en un establiment el desbloqueig de les portes d’emergència i en un altre la necessitat de disposar de cubells d’escombraries amb pedals.
/* JS para menú plegable móvil Divi */