.

Presentació del programa 'Eduquem amb les famílies'

Presentació del programa 'Eduquem amb les famílies'

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Torredembarra participa en la primera edició del projecte ‘Eduquem amb les Famílies’  impulsat des de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Tarragonès. Aquest projecte consisteix en cinc tallers amb famílies que es realitzen tots els dilluns a les instal·lacions de Cal Llovet de Torredembarra i estan conduïts pel Centre de Teràpia Relacional i Familiar de Tarragona conjuntament amb els professionals de Serveis Socials.

L’eix central del programa és la realització del grup amb pares i mares, per treballar tots els aspectes que els preocupen envers l’educació dins la família, els models educatius i la responsabilitat entre d’altres. La regidora de Benestar Social de Torredembarra i alhora consellera de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, Francisca Felguera, ha destacat que “a través d’aquests tallers s’ofereix  la possibilitat a les famílies de treballar en grup  eines davant els reptes que planteja l’educació dels seus fills, així com la possibilitat de compartir amb altres famílies dificultats i estratègies de solució”.

Francisca Felguera ha afirmat que “aquest primer grup  destaca per un gran interès i una alta participació  per part de les famílies participants, fet que mostra que aquesta és una molt bona línia en el treball, des d’una perspectiva  comunitària  comparat amb el gran volum de treball individual i familiar que acostuma a fer Serveis Socials”.

Es preveu continuar fent tallers dins el mateix projecte durant aquest any per donar la possibilitat a més famílies a participar i compartir les seves necessitats, dubtes i experiències en l’educació dels seus fills/es.

/* JS para menú plegable móvil Divi */