.

.

TOTS 21


L'acte està organitzat per la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra

L’acte està organitzat per la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra

Aquest proper divendres, 12 d’abril, a partir de les 20.30 h, al Pati del Castell, tindrà lloc la presentació de l’Opuscle i de la Setmana Santa 2019, a càrrec de Maria Font i Mas, professora agregada i responsable de l’Àrea de Dret internacional privat de la URV. L’acte està organitzat per la Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra.

Seguidament, es detalla la relació dels principals actes de la Setmana Santa a Torredembarra: 

Dissabte, 13 d’abril, a les 19 h: Recollida i oferiment del Palmó, per part de la Confraria del Sant Sepulcre. Recorregut: Pl. Mn. Joaquim Boronat, c. Antoni Roig, pl. de la Font, pl. de la Vila, c. Joan Güell. 

Diumenge de Rams, 14 d’abril

A les 9.15 h: Benedicció de Rams, a l’església de Clarà.

A les 10.45 h: Benedicció de Rams, a la plaça del Castell.

A les 12.45 h: Benedicció de Rams, a la plaça Josep Valls Ibern. 

Divendres Sant, 19 d’abril

A les 7 h: Solemne Via Crucis pels carrers de la vila. En finalitzar l’acte, acatament, toc de silenci i adoració a la Creu.

A les 20.30 h: Processó del Sant Enterrament. 

Diumenge de Pasqua, 21 d’abril

A les 12 h: Cantada de Caramelles, pels carrers de la vila.

Fins al proper 22 d’abril, la Sala Lluís d’Icart acollirà l’exposició “1968, una mirada fotogràfica de la Processó”, obra de Josep Font i Carme Mas, veïns de Torredembarra. La Confraria de la Creu – Armats ha promogut aquesta exposició, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, amb l’objectiu de posar en valor aquest patrimoni i acostar-lo als veïns i veïnes de Torredembarra.

L’horari de visita de l’exposició, és de dilluns a divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h (accés pel camí de l’Era).