.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Torredembarra

Imatge d’arxiu de l’Ajuntament de Torredembarra

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats impulsa, un any més, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: busca l’objecte que no toca! Es durà a terme del 5 al 27 de desembre, i en aquest moments l’organització ha obert el termini d’inscripció per als establiments interessats a participar-hi. Caldrà que ho comuniquin, abans del 30 d’octubre, al telèfon 977 644 580, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Cal recordar que la gimcana dels aparadors de Nadal és una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no està relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies han de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es trobarà disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme i l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2014.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”.