.

Francisca Felguera -primera tinenta d'alcalde, Daniel Masagué i Santiago Ardèvol, avui a la roda de premsa

L’Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa una campanya de conscienciació ambiental i estalvi energètic a les llars del municipi que busca reforçar la idea de respectar el medi de la localitat i vol aprofitar l’època de Nadal per incidir especialment en l’estalvi domèstic.

Sota el lema ‘És a les teves mans’, la campanya consta de la difusió per la vila de 200 banderoles, l’edició de 10.000 exemplars d’una revista, l’edició de dos models de fulletons de mà, anuncis en premsa, la posada en marxa d’un portal web (esalestevesmans.cat), l’emissió de falques radiofòniques, l’edició d’un espot de televisió i la creació d’un estand. Aquest ja serà visible aquest cap de setmana a la Fira de Nadal i posteriorment s’anirà ubicant a diferents llocs del municipi.

L’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, ha explicat en la presentació pública de la campanya que un dels objectius és justament “l’estalvi i eficiència energètica als domicilis”, per la qual cosa “el material editat és molt pràctic”, amb consells concrets. La campanya no obeeix a la detecció de problemes concrets, sinó busca reforçar la protecció del medi ambient del terme i també ajudar les famílies a estalviar recursos domèstics alhora que afavoreix el medi ambient.

El regidor de Medi Ambient, Santiago Ardèvol, ha recordat que de forma constant el municipi llença campanyes de conscienciació, per la preservació dels Muntanyans, pels horts ecològics, per la compra a comerços locals o per un consum responsable. Aquesta nova campanya s’emmarca en aquest context i també forma part de la campanya ‘El Miniterrani’. El consistori està agraït a les mostres de col·laboració que ha notat per tirar endavant la campanya.

J. Garcia

/* JS para menú plegable móvil Divi */