.

El consell escolar local ha tornat a reclamar una nova escola i ha elevat la petició al Ple. Foto: Anna F.-Aj.Torredembarra

El ple de l’Ajuntament de Torredembarra, que es durà a terme el pròxim 25 d’abril, portarà a aprovació la petició oficial a la Generalitat de Catalunya perquè construeixi una quarta escola a Torredembarra. Així ho va anunciar ahir al Consell Escolar Municipal el regidor d’Educació, José García, que també va explicar que aquesta petició compta amb el suport de tots els grups municipals. Cal recordar que actualment existeix una situació de massificació en alguns nivells d’infantil i primària a les escoles torrenques.

En la sessió ordinària del Consell Escolar Municipal que ha tingut lloc aquesta setmana també s’ha tractat la posibilitat d’implantar en un futur la zona única educativa. Actualment, a Torredembarra hi ha dues zones i amb una única zona es podria triar en primera instància qualsevol de les tres escoles sense que la proximitat respecte al domicili comportés cap puntuació.

El regidor, José García, ha explicat que aquesta possibilitat pot tenir avantages i inconvenients i que, en tot cas, perquè l’Ajuntament sol·liciti a la Generalitat la zona única ha de comptar amb el suport de les famílies i equips directius. La reunió va comptar amb molta participació per part dels representants dels diferents sectors.