.

Un mite de l'espanyolisme, Rafa Marañón, saludant els veterans del Torredembarra

Cap de setmana ‘periquito’ a Torredembarra. El Reial Club Deportiu Espanyol ha estat el gran protagonista a la vila en haver-la escollit per celebrar el 24è Aplec de penyes. Gent vinguda d’arreu de Catalunya, vestida amb la samarreta del club, han posat la nota de color i han situat Torredembarra en l’univers ‘perico’ gràcies a la bona feina de la Penya blanc-i-blava local, que comanda Joan Rovira, i on el tinent d’alcalde Santiago Ardèvol, ‘periquito’ de pro, també hi ha tingut un paper protagonista.

Penyistes amb banderes, en formació a la plaça del Castell

Els 800 penyistes han participat en un seguit d’actes durant els tres dies, que avui han culminat amb una botifarrada, una recepció de les autoritats, l’exhibició dels elements festius de Torredembarra, una excursió i visita al Castell, i un partit de futbol entre els veterans de la UD Torredembarra i de l’Espanyol. Jugadors mítics com Rafa Marañón s’han pogut veure a la gespa, i l’estadi, que s’ha omplert, ha viscut una sorpresa inesperada: l’aparició del nou entrenador espanyolista, Sergio González, que ha fet les delícies dels joves. Sorpresa també per la presència, a la segona part, de l’alcalde de Torredembarra vestit de futbolista i participant del partidet.

L'alcalde, junt al president de l'Espanypl, rebent un obsequi

Abans del partit, a l’Ajuntament s’ha fet un lliurament d’obsequis, amb la presència de l’alcalde, Daniel Masagué, i del president de l’Espanyol, Joan Collet, una de les personalitats de la jornada, a més de la presència de destacats penyistes i del senador Josep Maldonado.

Joan Collet ha agraït a través de Tarragona21 la tasca feta per la Penya Blanc-i-Blava de Torredembarra i l’organització de l’esdeveniment, “on el club s’hi ha sentit molt còmode”. La festa ha acabat amb un dinar de germanor per a 800 persones celebrat al pavelló i el repartiment de guardons.

Els gegants de La Torre han actuat a la plaça del Castell

La Mulassa de La Torre, ballant

No ha faltat la mascota dels 'periquitos'

L'alineació dels veterans de l'Espanyol

I l'alineació dels veterans del Torredembarra

Sergio, el nou entrenador blanc-i-blau, amb el president de la penya de Torredembarra, Joan Rovira

Un moment del partit de veterans

L'afició ha respost a la crida

Un altre moment del partit

/* JS para menú plegable móvil Divi */