.

.

TOTS 21

Cartell del Dia contra la violència envers les dones

Cartell del Dia contra la violència envers les dones

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament, a través del SIAD, ha organitzat un seguit d’actes commemoratius amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindran lloc els dies 23 i 25 de novembre.

El dissabte 23 de novembre, de 10 a 13 h, al Pavelló Municipal Sant Jordi: Taller de defensa personal per a dones, a càrrec de l’Associació Esportiva Dojo Zanshi. Adreçat a dones de totes les edats. No cal inscripció prèvia. S’ha de portar roba i calçat còmodes. Accés lliure i gratuït.
El dilluns 25 de novembre, a les 20 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar: Muntatge teatral ‘L’Ofèlia de Hamlet” de la Cia. El Niu d’Ofèlia. Parlaments, a càrrec de les autoritats, Policia Local i SIAD. Lectura del manifest, a càrrec del Grup de Dones. Accés lliure i gratuït.
La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha explicat que enguany s’ha canviat el format de l’acte central del 25 de novembre amb l’objectiu de fer-lo més participatiu i obert a la ciutadania. D’aquesta manera, enlloc de dur a terme els parlaments i la lectura del manifest al Pati del Castell, en horari de migdia, s’ha optat per l’Espai Cultural Sala del Mar, incloent una actuació teatral al vespre i obrint l’acte a la participació d’una entitat, el Grup de Dones, en la lectura del manifest contra la violència envers les dones.