.

Un moment del parlament de l'alcalde, Daniel Masagué.

Un moment del parlament de l'alcalde, Daniel Masagué.

Els grups municipals de l’Ajuntament de Torredembarra, encapçalats pel seu alcalde, Daniel Masagué, han fet una crida a la ciutadania del municipi així com dels pobles veïns a sumar-se a la manifestació prevista pel 8 de març, amb l’objectiu de reclamar una nova estació. Malgrat que l’estació de la vila és la tercera en volum de passatgers a la província, Masagué ha denunciat l’estat “precari” de la mateixa, que ha qualificat de “tercera categoria”.

Davant aquest greuge, i “esgotades les paraules amb Adif”, ha apuntat el mateix Masagué, el consistori ha decidit passar a l’acció i aglutinar partits, entitats i ciutadania en general. Així s’ha informat a les persones que, aquest dijous, han acudit al saló de plens de l’Ajuntament de la Torre. Les diferents agrupacions municipals han volgut deixar ben clar que no es tracta d’una “reivindicació partidista, sinó de tots”.

En aquest sentit, el regidor de Turisme ha denunciat l’estat “lamentable de l’estació”. De la mateixa manera ho veu el regidor del Partit Popular, José Oviedo, que ha reconegut que “l’estació està igual ara que quan jo agafava el tren per anar a estudiar”. Al seu torn, els socialistes s’han sumat a les proclames exigint una “estació digne per al poble”. I, per últim, des d’ERC s’ha apuntat que “la situació de deteriorament de l’estació és un signe més del que fa l’Estat amb Catalunya” i ha conclòs que l’única manera de canviar-ho “és la independència, per deixar de dependre de la bona voluntat de l’Estat”.

Joan Marc Salvat

/* JS para menú plegable móvil Divi */