.

Cartell d'activitats a Torredembarra per La Marató de TV3

Cartell d'activitats a Torredembarra per La Marató de TV3

Un any més l’Ajuntament de Torredembarra s’adhereix a La Marató de TV3 que en aquesta ocasió se celebrarà el proper dia 15 de desembre i es dedicarà a les malalties neurodegeneratives.

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Esport, organitza els següents actes per recaptar fons:

Cursa de relleus

14 de desembre, a les 03 de la matinada sortida des de la plaça del Castell. Arribada a les 12 h al Monestir de Montserrat, on els participants i autoritats seran rebuts pel pare Abat.

Hi prendran part un total de 20 persones (treballadors de l’Ajuntament, de la Policia Local, de Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil). Cada corredor farà entre 5 i 10 km.

Amb aquesta iniciativa es recaptaran fons a través dels patrocinadors que aportaran els corredors. La primera cursa de relleus de Torredembarra a Montserrat es va dur a terme l’any 1984 amb atletes torrencs i es va succeir en diferents edicions, però ara ja feia gairebé vint anys que no s’havia dut a terme.

Cursa Familiar
15 de desembre, a les 10 h, davant de la Casona – seu Patronat de Turisme (Pg. Rafael Campalans, 10). Els participants podran donar un o dos tombs a tot el passeig Marítim.

Inscripcions fins al 14 de desembre al pavelló poliesportiu Sant Jordi (Zona Esportiva Municipal- c. Rosella, s/N) de 10h a 13 h i de 17h a 20h; també, a la Regidoria de Benestar Social (c/ Muralla, 16) i el mateix dia, al punt de control de la cursa. Donatiu: 1 € destinat a la Marató de TV3.

Un cop finalitzi la cursa els participants i els veïns de la Torre que així ho desitgin podran gaudir d’una Cursa solidària de relleus a cavall, “La Marató al Galop”, que després de recórrer molts municipis de Catalunya (des de la desembocadura de l’Ebre) passarà per la platja de Torredembarra a les 11 hores de camí al seu destí, els estudis de TV3 a Sant Joan Despí.