.

Avui s'ha presentat una nova edició de la campanya.

Avui s'ha presentat una nova edició de la campanya.

L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de  Salou tornen a unir esforços aquest cap de setmana per promocionar una vegada més el comerç local amb una nova edició de la fira Fora Stocks que en aquesta ocasió coincidirà amb una nova edició de ‘Sabor Salou’.  Des de divendres a partir de les 17 hores i fins diumenge (28, 29 i 30 de març) els visitants podran adquirir productes a un preu molt més assequible en els 18 stands  de diferents establiments que se sumen a aquesta promoció.

Els comerços obriran les carpes de les 10 del matí i fins a les 22 hores, a execpció del diumenge que es tancarà a les 20 hores. Com cada edició, s’ofertaran des de productes de calçat; roba de la llar; roba i complements; bijuteria, roba interior o productes de decoració. Els establiments participants són: La Lluna, Fashion Women, La Caseta de la Maria,IO Joyma’s  Sabateries, Ocean’s, Melé Salou, Otto, Dolç Martinets, Lenceria Tati, Sabateria Estels. L’Associació  365 Vila Comercial tindrà un stand mentre que el stand que li correspon a l’Ajuntament de Salou serà cedit a l’Associació Oncològica del Dr. Amadeu Pelegrí amb finalitats benèfiques.

La regidora Reyes Pino, ha explicat que “aquesta iniciativa té una molt bona acollida per part dels comerços donat que els hi permet treure l’estoc que ha quedat als establiments després de la finalització de les rebaixes d’estiu i esperar la temporada de tardor amb una major disponibilitat als lineals dels locals comercials”.