TOTS 21

Imatge de l’edició passada del cinema a a fresca d’un Dijous d’estiu. Foto: cedida.

Després de la bona acollida de l’estiu passat, la regidoria
de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell posa en marxa la segona edició dels
Dijous d’estiu. Una iniciativa que vol mantenir l’activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència.

“Encara que moltes persones triïn el mes d’agost per a fer vacances, al poble hi queden
molts veïns”, assenyala M. Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. En
aquest sentit, “volem oferir quatre propostes variades, i per a totes les edats, perquè
aquells que es quedin al Morell tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat”, continua l’altra regidora, Mònica Casas.

La primera proposta tindrà lloc aquest mateix dijous, 8 d’agost, i tindrà com a protagonista
la soprano Olga Miracle. El jardí de l’Ajuntament, a partir de les 22 hores, acollirà el concert de la cantant que, acompanyada del pianista Jordi Tomàs, oferirà un repertori del més conegut de la lírica, amb obres de compositors com Verdi, Puccini o Schubert.

La següent cita no serà fins al dijous 22 d’agost, ja que el 15 és festiu i s’ha considerat que
era millor no programar cap activitat per a aquest dia. Així, el dia 22 el relleu el prendran les havaneres del grup Sopa de Peix, que actuaran a les 22 hores a la Rambla Joan Maragall.

El cinema familiar farà sortir a la fresca grans i petits el dijous 29 d’agost. La nova versió d’Aladdin, amb un genial Will Smith, omplirà de ben segur la pista del PP1, al carrer Montserrat Roig, a partir de les 21.30 hores.

Tancaran els Dijous d’estiu el duet Double Chick, format per en Xevi i l’Elsa. Portaran la seva música al municipi el dijous 5 de setembre, a les 22 hores i a la Rambla Joan Maragall. Entre el seu repertori, amb l’acompanyament tan sols d’una guitarra acústica, sonaran temes d’Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse o Alicia Keys, entre molts altres.

“Hem triat els dijous perquè molts morellencs també aprofiten els caps de setmana per
sortir”, detallen les regidores, “i tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem
que el Morell no deixi de ser el poble actiu i participatiu que és durant tot l’any”. Totes les activitats seran gratuïtes.

Cartell d’aquesta edició de Dijous d’estiu.