.

Un moment de la representació de 'Norma'. Foto: Xavier Gondolbeu

El proper divendres 14 de març a les 21h arriba la primera òpera de la nova temporada de Teatres, una vegada més, de la mà dels Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’obra mestra de Vincenzo Bellini, ‘Norma’, amb gairebé totes les entrades exhaurides a dia d’avui, es podrà veure per primera vegada a Tarragona. Dalt l’escenari, dues joves intèrprets fan els papers protagonistes i acompanyades de la resta del cor i orquestra conformen una gran òpera dramàtica: la història d’amors, desamors i venjances amb final tràgic.

Pel que fa a la difusió del coneixement de les arts escèniques i per aquesta ocasió, es proposen dues activitats del Fòrum de l’espectador: la primera avui mateix, dimecres 12 de març a els 19.30h a l’Antiga Audiència amb una conferència en profunditat sobre aquesta òpera i l’altra proposta, que es farà el mateix divendres 14 de març a les 20h, una hora abans de l’inici de l’espectacle, on també es farà una bareu introducció a aquesta peça de Bellini. Totes dues xerrades aniran a càrrec de Josep Maria Rota, musicòleg, i són d’accés lliure.

Després de ‘La Traviata’ i ‘La Flauta Màgica’ en les dues temporades de Teatres de Tarragona anteriors, amb la nova programació a la mà, podrem gaudir també, a banda de ‘Norma’, amb ‘La Bohème’, de Giacomo Puccini, el proper 18 de maig, una de les òperes més estimades pel públic general i expert i més representades a tot el món.

Consulteu la programació de Tesatres Tarragona en aquest enllaç.

/* JS para menú plegable móvil Divi */