.

Música, folklore, tradicions bavareses... i cervesa, també a Tarragona

Després del gran èxit assolit en la seva primera edició, torna l’Oktoberfest del 5 al 8 de desembre al recinte firal del Palau de Congressos. Durant 4 dies es podrà gaudir del més pur ambient de l’autèntica Oktoberfest amb música, balls tradicionals i gastronomia. Un animador guiarà als assistents a través de la història, costums i tradició germàniques a la vegada que els convidarà a participar del ritme de la música. L’accés al recinte firal és gratuït, limitat a l’aforament de l’espai, i apte per a tots els públics.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, serà l’encarregat de punxar el primer barril de cervesa i inaugurar d’aquesta manera l’Oktoberfest d’enguany. Una tradició que es va dur a terme a la ciutat de Munich des de fa més de 200 anys i que és pròpia de Baviera. La cerimònia d’inauguració es farà el proper dijous 5 de desembre a les 14h al recinte firal del Palau de Congressos.

L’accés a la fira és gratuït limitat a l’aforament del recinte i és apte per un públic de totes les edats.  A l’Oktoberfest es podran degustar els típics plats bavaresos com les salsitxes bratwurst, Frankfurt o Weisswurst o el  braó de porc acompanyat del típic puré de patates i choucrut. A més, no hi faltarà la beguda reina d’aquesta celebració, l’autèntica cervesa alemanya com la Veltins (cervesa rossa de civada),  Maisels Weisse (cervesa de blat) , Bayreuther Landbier (cervesa negra) i la Veltins (cervesa rossa sense alcohol). També se serviran refrescos i aigua.

/* JS para menú plegable móvil Divi */