.

Imatge d'una edició anterior de la fira

La Fira d’Artesania que convoca ATEA torna un any més, aquest divendres festiu, a Rambla Nova, al tram del Balcó del Mediterrani, i hi restarà fins al 6 de gener. A més dels productes artesans pensats especialment per Nadal, l’esdeviment oferirà un veritable torrent d’activitats paral·leles durant tos els dies del certamen, un monumental desplegament de solidaritat on desfilaran nombrosos col·lectius de la ciutat i de la zona caracteritzats pel seu treball altruista.

Aquest cap de setmana, per exemple, es posa en marxa, l’Sport All Star Weekend. Es tracta de la festa del bàsquet, amb concurs de triples, d’habilitat, de minibàsquet i de dibuix, amb premis als millors classificats.

Dilluns i dimarts està programat un Funeral Cabaret, una visió del Nadal molt particular amb l’escenificació de l’obra ‘El purgatorio’, amb màgia per als nens, representació d’algun fragment d l’obra i sorteig d’entrades.

Les activitats faran desfilar nombroses entitats. El dia 11, per exemple, ho farà SOLC, servei de teràpia ocupacional, que exposaran les activitats que fan. Per la tarda, Astafanias, l’associació de famílies amb persones amb discapacitats psíquiques, es donaran a conèixer i oferiran suports als qui ho demanin.

L’Associació provincial de paràlisi cerebral, la Protectora de Tarragona, l’Associació Cultural Andalusa de Tarragona, la Fundació Casal l’Amic, el Jardí de l’Olga, el Col·lectiu Entretes o el Grup de mares solidàries amb el càncer infantil seran alguns dels molts col·lectius solidaris que hi seran presents fins als inicis de gener mostrant les seves activitats.

Més informació, al facebook de la Fira d’Artesania de Tarragona, en aquest enllaç.

/* JS para menú plegable móvil Divi */