.

.

TOTS 21

La caminada es farà el 19 de novembre

Un any més, els ajuntaments de Perafort i els Garidells tornen a organitzar (el diumenge 19 de novembre a les 10h) la caminada solidària entre aquestes dues poblacions per recaptar fons per investigar la diabetis a través de projectes i estudis duts a terme pel Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)-CERCA. Aquest grup és liderat per la Dra. Sonia Fernández-Veledo i pel Dr. Joan Vendrell (director de l’institut).

Aquesta iniciativa, que porta per títol “Fem un pas contra la diabetis”, enguany arriba a la seva vuitena edició. L’objectiu és fer una crida a totes les persones i famílies perquè hi participin i així puguin contribuir a promoure la recerca en aquest camp que ajudi a trobar la cura i prevenir la malaltia. La salut de les persones que la pateixen pot millorar gràcies a accions ciutadanes com aquestes.

Les inscripcions es poden fer clicant a aquest enllaç o el mateix diumenge 19 de novembre a partir de les 08:30h, a l’escola bressol de Perafort (aquest és el punt de sortida de la caminada, a les 10h).

V.Tapias