.

El 'Sebastival' tindrà lloc el 25 de gener

El 'Sebastival' tindrà lloc el 25 de gener

L’Associació Canongina de Música Electrònica i Alternativa, conjuntament amb l’Ajuntament de La Canonja i la regidoria de Joventut, faran possible la tercera edició del Sebastival, el proper dissabte 25 de gener. El festival tindrà lloc al Poliesportiu municipal de La Canonja a partir de les 11 de la nit i l’entrada serà gratuïta.

Com a cap de cartell es compta amb l’actuació de Dj Lukas & Fernanda Martins, actualment una de les parelles del moment de l’escena techno i hard-techno. Lukas nascut el 1979 a João Pessoa (Brasil), va tenir el seu primer contacte amb la música electrònica l’any 1997. La seva carrera professional com a Dj va començar l’any 2000. No va tardar en destacar pel seu talent amb els plats i la seva particular comprensió de la tècnica i la perfecció. Fernanda nascuda el 1982 a Medianeirak (Brasil). L’any 2000 es va despertar la seva passió per la música electrònica. Començant així, la seva carrera com a Dj el 2005.

Aquesta parella de Brasilers, demostra dia a dia, que tant dins com fora de la cabina són la unió perfecta. En els seus sets combinen la tècnica inmillorable de Lukas amb el gust femení i el carisma de Fernanda.

Presentant en aquesta ocasió una exclusiva sessió de 3 hores a 4 plats. El directe del festival compta amb la presència d’Alexis Gor & Magí Seoane, presentant el seu nou projecte: Hybrid, un live creat per aquests dos productors i discjòqueis tarragonins. Deixaràn les mescles a una banda per crear la seva pròpia música en viu, a base de caixes de ritme, sintetitzadors i efectes.

La seva aposta es tornar enrere, a la música que va fer que les masses posessin el techno al mateix nivell que el rock. Sons clàssics del techno es fusionaran amb efectes radicals, baixos contundents i profunds, redobles de caixes que es convertiran en ritmes trepidants i repetitius.

Techno en estat pur

Com en altres edicions es comptarà amb el showcase d’Acmea, amb els artistes canongins: Sergius F. Marc Ferré i Jordi B. Després dels últims showcases a Florida 135 (Fraga) i ElRow (Barcelona) aquest cop juguen a casa amb 2 hores de back to back per escalfar la nit amb el millor ritme. Gabry DC presentarà un set de techno exclusiu on combina la tecnologia analògica dels vinils originals amb un directe de percussió digital.

/* JS para menú plegable móvil Divi */