.

L'equip Sub-18 dels Voltors

L’equip Sub-18 dels Voltors

Aquest dissabte 11 d’abril torna la competició al Rugby Tarragona, almenys en les categories Sub16 i Sub18, que es desplacen ambdues a Badalona i L’Hospitalet, respectivament. Els Voltors S16 jugaran a les 12,30h contra el Badalona RC el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Els tarragonins ocupen el segon lloc de la taula de Segona Catalana, amb 27 punts, que encapçalen els canaris del Ñandú amb 29. Els de Badalona son tercers per la cua.

L’equip Sub18 jugarà a les 14,30h a La Feixa Llarga amb L’Hospitalet RC, partit de les semifinals de la lliga de Primera Catalana. El creuament de la resta d’equips és el següent: RC Sitges contra FC Barça, UESantBoiana contra CEU i Sant Cugat A contra BUC.

L’equip sènior té jornada de descans, que aprofitarà per preparar el següent partit de la lliga de Primera Catalana contra Santa Coloma RC el proper 19 d’abril.

D’altra banda, els Old Vultures del Rugby Tarragona reben aquest dissabte, 11 d’abril, els veterans Kings Pebrots, amb qui jugaran un partit amistós a les 13h al Complex Educatiu de Tarragona.