.

.

TOTS 21


Cancer, un dels grups que hi actuarà. Foto: Cedida

Els vells rockers no moren mai, ja és cert, i a Castellvell del Camp tampoc. Torna,10 anys després, el festival de rock i metall de Castellvell presenta un cartell de luxe amb dues bandes internacionals (Cancer i Gutrectomy) i cinc artistes emergents del país

Castellvell del Camp tornarà a ser un referent del rock & metall a Catalunya. Després de deu anys d’aturada, aquest dissabte 16 de setembre torna l’esperat festival “CastellHell Reborns VI” al poliesportiu de Castellvell del Camp.

A partir de les 17:00 h, un total de set artistes passaran per l’escenari del festival. La sisena edició presenta dues bandes referents en el panorama internacional, com Cancer (Regne Unit) o Gutrectomy (Alemanya), que actuaran al costat de cinc grups emergents de Catalunya que volen donar un pas més dins del món del rock & metall.

L’Associació Cultural Hell Reborns, amb una nova renovada i jove organització i la col·laboració de l’Ajuntament de Castellvell del Camp, han permès recuperar una de les cites més emblemàtiques de la demarcació de Tarragona i que volen convertir Castellvell en un referent d’aquest gènere musical al nostre país.
L’esdeveniment comptarà amb una producció i un cartell de qualitat amb la participació de set artistes. Entre ells s’hi troben Cancer (Regne Unit) i Gutrectomy (Alemanya) o artistes emergents de Catalunya com Mean Machine i Loanshark, actualment en gires internacionals. El festival també comptarà amb la presència dels reusencs Sota Terra i Devorate The Universe i els barcelonins Pvurgatorii.

Els membres de l’organització, Jaume Mulé i Anton Bilozerov, han destacat el caràcter internacional del festival “que situarà Castellvell com un punt de referència d’aquest gènere musical al mapa del Camp de Tarragona i de Catalunya” i, a més, el municipi del Baix Camp rebrà seguidors procedents d’Holanda, França, Alemanya o el Regne Unit. També han posat en valor que “artistes emergents i de la terra tindran l’oportunitat de tocar al costat de bandes internacionals molt consolidades”. Per tot plegat, el CastellHell arriba per convertir-se “en una alternativa cultural i musical al territori”.

Activitats obertes a tothom

Al voltant del “CastellHell Reborns VI” s’organitzaran una sèrie d’activitats. Per escalfar motors, es podrà gaudir d’un vermut musical previ al mateix poble, de les 12:00 a les 16:30 h. També hi hauran parades de venedors de marxandatge (xapes, samarretes,…), que tindran ocasió de donar a conèixer el seu talent artístic.
Després dels concerts, l’organització posarà un autobús a disposició dels assistents per a seguir la festa a la Sala Garage (Salou), respectant així el descans del veïnat.

Deu anys després

La idea de recuperar el “CastellHell” parteix del naixement de tres organitzacions culturals sense ànim de lucre formades per una vintena de persones: “Hell Reborns”, “Thunderdoom Prods” i “Shattered Sanity Studios”, les quals van proposar-se dinamitzar la zona aportant iniciatives musicals amb l’objectiu de donar veu a artistes locals i emergents, fent del festival “CastellHell Reborns VI” el seu tret de sortida.

El cartell
12:00 a 16:30 h Vermut musical
17:30 h Devorate The Universe
18:30 h Pvurgatorii (Black metal Ov Deaht)
19:30 h Sota Terra (Punk-rock metall)
20:30 h Löanshark (Heavy metal)
21:35 h Gutrectomy (Slam, Deathcore i Hardcore)
22:55 h Cancer (Death metal)
00:30 h Mean Machine (Rock & roll d-beat)
02:00 h Afterparty Bus

Les entrades

El preu d’entrada anticipada costarà 25 euros i 30 euros a taquilla. El festival obrirà les seves portes a les 17 h i hi haurà actuacions fins a la 01:30 h de la matinada. Les entrades es poden adquirir a www.castellhell.party