.

El festival arriba a la seva sisena edició. Foto: Cedida

El festival arriba a la seva sisena edició. Foto: Cedida

Torna l’esperat festival de música Rock i Metall CastellHell al poliesportiu lleuger de Castellvell del Camp, el dissabte dia 16 de setembre.

Després de deu anys d’aturada i amb la seva sisena edició, una renovada i jove organització recupera una de les cites més emblemàtiques de la província de Tarragona d’aquest gènere musical.

De les seves arrels neixen tres organitzacions culturals sense ànim de lucre formades per una vintena de persones: Hell Reborns, Thunderdoom Prods i Shattered Sanity Studios, les quals es proposen dinamitzar la zona aportant tot d’iniciatives musicals amb l’objectiu de donar veu a artistes locals i emergents, fent del festival CastellHell Reborns VI el seu tret de sortida.

L’esdeveniment comptarà amb una producció de qualitat, acudint-hi un total de set artistes. Entre ells s’hi troben Cancer (Regne Unit) i Gutrectomy (Alemanya) amb artistes emergents de Catalunya, dels quals Mean Machine i Loanshark, actualment en gires internacionals. També comptarà amb la participació dels reusencs Sota Terra i Devorate The Universe i els barcelonins Pvrgatorii.

Les edicions anteriors van ser un èxit participatiu i hi van arribar a actuar les bandes més internacionals de l’Estat dins del gènere, així com Angelus Apatrida, Avulsed o els catalans Crisix.

El preu d’entrada anticipat costa 25 euros i 30 a taquilla. S’obriran portes a les 17 h i hi haurà actuacions en directe fins a la 1.30 h de la matinada. A més a més, s’ofereixen activitats culturals durant el migdia i un vermut musical a les 12 h al mateix poble. Després de les actuacions, l’organització posa un autobús a disposició dels assistents per a seguir la festa a Salou, respectant així el descans dels veïns.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */