.

Dia de vermut a la plaça de la Font. Foto: Tarragona21

Dia de vermut a la plaça de la Font. Foto: Tarragona21

La plaça de la Font s’ha convertit en l’epicentre d’una nova edició del ‘Feel vermut’. En aquesta ocasió, la cita ha estat especial ja que ha permès recuperar aquesta cita a la plaça de la Font, el primer lloc on es va fer. Es tracta del segon Feel Vermut del 2015 i el motiu ha estat ben especial: recaptar fons per l’Associació de la Lliga Contra el Càncer de Tarragona. Al final de la jornada, la cita ha permès recaptar prop de 1.000 euros nets per a aquesta entitat.

En declaracions de la regidora Patrícia Anton, “val la pena posar en valor el concepte de fer el vermut, que és una cosa molt tarragonina, d’ajuntar-se amb els amics a la terrassa, i més si és per una causa solidària”. La regidora ha reivindicat el fet que ‘Fell Vermut’ torni a la plaça de la Font perquè “és el lloc on es va fer la primera gran festa”. Sobre el suport a la Lliga Contra el Càncer, Anton s’ha mostrat convençuda que els tarragonins respondran perquè “forma part del nostre caràcter solidari”.

En anteriors convocatòries solidàries, el ‘Feel Vermut’ ha recaptat quantitats ben diverses, des de 400 euros a 3.000 euros, però des de l’Ajuntament es mostren optimistes per assolir una bona dotació per la Lliga.

La jornada, que anteriorment s’ha celebrat amb èxit a la Rambla de Camp Clar i que va servir per a recollir fons per la fundació Bonanit, ha començat pels volts de les 11 del matí i acaba cap a dos quarts de 4 de la tarda.

La intenció de la iniciativa, impulsada des de l’Ajuntament de Tarragona, és aconseguir recuperar la tardició de fer el Vermut com a espai de comunicació entre la gent i la solidaritat amb diferents causes. En concret, fins a dotze establiments de diferents punts de la ciutat participaran també d’aquest Feel Vermut solidari.

L’acte ofereix un got de vermut, una bossa de patates i un obsequi s’un dels patrocinadors per només 2 euros destinats a la Lliga contra el Càncer de Tarragona. En aquesta ocasió des de l’organització també s’ha iniciat un concurs de dibuix pels més petits que podran guanyar diferents premis.