.

.

TOTS 21


Cartell del concurs

Durant aquestes Festes de Nadal tindrà lloc a Constantí una nova edició del concurs de Fotografia a través d’ Instagram, una iniciativa de l’Ajuntament de Constantí, que compta amb la col·laboració del Centre d’Esports Constantí i la Unió de Botiguers de Constantí.

El concurs s’ha iniciat el 3 de desembre i s’allargarà fins el 8 de gener de 2024 i es pot participar presentant qualsevol fotografia de temàtica nadalenca que hagi estat realitzada a Constantí. Caldrà publicar la fotografia a Instagram mencionant a l’Ajuntament de Constantí @ajuntamentdeconstanti i hauran d’anar acompanyades del hashtag #nadal2023constanti.

L’objectiu del concurs és promoure el Nadal i totes les activitats nadalenques que s’organitzen al municipi, així com fomentar la participació ciutadana en aquestes festes.

D’entre totes les fotografies presentades a concurs, un jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat. El 1er premi consistirà en un xec de 60 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers, i el segon premi serà un xec de 40 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers. La decisió del jurat es farà pública a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i l’entrega dels premis als guanyadors es realitzarà el proper 25 de gener de 2024.