.

La Biblioteca de Vila-seca reprèn el cicle Accions en Poesia durant els vespres d’estiu, que durant l’any passat es va ajornar a causa de la pandèmia. Enguany, presenta tres espectacles en el format habitual, els dijous al vespre al jardí de la Biblioteca, en un nou horari: a les 20.30 h.

Donarà el tret de sortida a la programació, el proper dijous 8 de juliol, el cantant, poeta i creador Roger Mas, que en un format molt íntim i proper ens oferirà un recull de les seves cançons i també poemes recitats i cantats de diferents autors com Verdaguer, Goethe, Torcuato Tasso, etc.

El dijous 19 d’agost es presentarà una proposta singular amb un espectacle de dansa amb versos de l’obra El cor quiet de Josep Carner, coreografia i interpretació de Raquel Anguita. Una proposta que forma part del projecte “Balla’m un llibre”, que compta amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat.

Per tancar el cicle, el mes de setembre, es presentarà l’espectacle Rumbesia, amb versos de diferents poetes catalans a ritme de rumba, veu i guitarra de Tito Jose, i percussió de Jordi Esteve.

Cal recordar que tots els espectacles són gratuïts.

AGENDA

Dijous 8 de juliol a les 20.30 h
ROGER MAS EN CONCERT

Dijous 19 d’agost a les 20.30 h
EL COR QUIET: LLIBRE BALLAT DE JOSEP CARNER, a càrrec de la ballarina i coreògrafa Raquel Anguita

Dijous 9 de setembre a les 20.30 h
RUMBESIA, a càrrec de Tito Jose, veu i guitarra i Jordi Esteve, veu i percussió