TOTS 21

Efectius de Creu Roja baixant un llit de la Facultat d’Infermeria de la URV. Foto: Campus Terres de l’Ebre URV

Torna a repuntar la mortandat a les comarques de Tarragona. El Departament de Salut ha confirmat nou morts més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 87 –nou a l’Ebre i 78 al Camp. Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 40 més i la xifra s’enfila als 1.098. Aquest dilluns hi ha 316 persones hospitalitzades.

En concret, al Camp de Tarragona entre diumenge i dilluns -no hi ha dades de dissabte- s’han confirmat nou morts i 137 casos nous, la qual cosa eleva a 977 la xifra acumulada. D’aquests, 286 persones es troben ingressades, 65 de les quals a l’UCI. A les Terres de l’Ebre, tres nous confirmats aquest dilluns eleven la xifra acumulada de positius a 121. D’aquests, n’hi ha 30 d’hospitalitzats, nou dels quals a l’UCI. En aquesta regió hi ha hagut quatre altes,  segons Salut.

La residència Ballús de Valls suma 15 morts

D’altra banda, la residència Ballús de Valls suma 15 morts confirmades per coronavirus SARS-CoV-2 des de l’inici de la crisi, i 34 residents i tres professionals que han donat positiu, segons han informat a l’ACN fonts del Departament de Salut. Per la seva banda, a la residència Nostrallar dels Pallaresos s’han confirmat 13 morts amb la covid-19 i 30 residents que han donat positiu. A la Residència Vila-seca el balanç confirmat és de 61 residents contagiats per coronavirus i una víctima mortal, segons les mateixes fonts.

ACN