.

.

TOTS 21


Albert Abelló, junt a Victòria Forns i Jordi Sendra, la nit de les plebiscitàries a CDC

Albert Abelló, junt a Victòria Forns i Jordi Sendra, la nit de les plebiscitàries a CDC

Toni Vera serà el cap de campanya d’Albert Abelló (Convergència Democràtica de Catalunya) i, per tant, previsiblement de la federació de CiU a les municipals de maig a Tarragona, segons ha pogut saber Tarragona21. Vera té estudis en Comunicació i Dret, i un ampli currículum polític a CDC. Fou cap de premsa de Victòria Forns, assessor de Joan Aregio i cap de la campanya de Jordi Jané a les eleccions al Congrés dels Diputats. Vera, que és també conseller nacional i coordinador comarcal del partit, no ha volgut confirmar ni desmentir la notícia. Aquest divendres es preveu fer oficial la seva nova responsabilitat.

Toni Vera. Foto: Linkedin

Toni Vera. Foto: Linkedin

Per part del PSC, el responsable de dur la campanya de l’actual alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, és Javier Villamayor, mentre que al PP, el seu responsable és Raúl Arranz, home de la màxima confiança d’Alejandro Fernández des de fa més de 20 anys.

A ERC -l’assemblea local de la qual ratificarà aquest divendres la llista completa– el cap de campanyà serà Gaità Jové, amb protagonisme en matèria de Relació amb els mitjans per al periodista Jordi Salvat, mentre que el coordinador del programa serà Francesc Tarragona.

En el cas de CiU, Abelló ha escollit un militant del partit amb prestigi, expert en comunicació, i que va viure un episodi d’enfrontament amb l’actual portaveu municipal de CiU, Victòria Forns, que va fer que aquesta li perdés la confiança i el fes fora com a assessor municipal.

Pel que fa als socialistes, Villamayor, viceprimer secretari de l’agrupació local, ja va dur al campanya a les autonòmiques de 2010 de Xavier Sabaté. Villamayor s’envoltarà ara d’un equip -que ja se sol reunir cada dilluns- format per  el president local del partit, Josep Anton Burgasé, i els coneguts militants Josep Maria Bonet, Begoña Floria, Gustavo Cuadrado i Joan Sanahujes.

Pel que fa al PP, Raúl Arranz ha estat director de campanya a nivell provincial del darrer cicle electoral quant a generals, autonòmiques i europees. Nascut en 1975, és de la màxima confiança d’Alejandro Fernández. Com ell, prové de Nuevas Generaciones, d’on és afiliat des de 1993.

D’altra banda, Iniciartiva per Catalunya Verds encara no ha decidit la persona que s’ocuparà de la campanya.

J. Garcia