.

.

TOTS 21

Antonio Bernal, regidor de Ciutadans a l’ajuntament de Roda de Berà.

El Consell Local de Comunicació i Mitjans Audiovisuals serà una eina útil i que beneficiarà tots els veïns”. Així ho ha assegurat el portaveu municipal de Cs a Roda de Berà, Toni Bernal, que ha presidit la Comissió Especial que ha treballat amb l’objectiu d’estudiar els aspectes bàsics i les característiques dels mitjans de difusió municipal i de redactar un reglament per concretar-ne el seu funcionament. 

Bernal ha destacat que “la feina feta durant aquestes 5 sessions de treball permet tenir un model més clar, cosa que servirà per potenciar encara més la imatge del nostre municipi i donar a conèixer l’activitat de tots els grups municipals i col·lectius de Roda”.  A més, la Comissió Especial també ha definit “una guia d’usos i estils de les xarxes socials de l’Ajuntament, una proposta plantejada pels mateixos tècnics i que permetrà unificar l’estil i potenciar la marca del nostre municipi”.

Finalment, el portaveu municipal de Cs ha volgut agrair “a tots els grups municipals, tant de l’oposició com a l’equip de govern, i als tècnics de l’Ajuntament la bona predisposició per treballar de forma conjunta” i ha assegurat que “ha estat un honor presidir aquesta comissió, que ha estat didàctica, productiva i àgil”. Ara, el ple municipal que se celebrarà a finals de febrer ratificarà els punts acordats i, a partir d’aquest moment, l’equip de govern crearà el Consell Sectorial Local de Comunicació i Mitjans Audiovisual quan consideri convenient.

Redacció