0.270112001392538783

Imatge del darrer derbi al pavelló del Sagrat Cor Foto:Camp d’Esports

TGN Bàsquet i CBT jugaran aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda un dels derbis més igualats dels últims temps.

Tirant de tòpic i dient allò d’un derbi és un derbi els dos equip tarragonins de bàsquet femení es troben cara a cara en un duel dels destacats de la jornada.

L’enfrontament, entre dos equips que estan fent una temporada esplèndida, podria permetre el conjunt lila aconseguir la dotzena victòria consecutiva, una fita mai assolida pel TGN Bàsquet en el seu sènior femení en la primera catalana i que posaria la cirereta en una segona volta de somni.

El Nemser TGN Bàsquet s’ha convertit en l’equip més temible i en forma de la competició amb aquesta ratxa sensacional d’11 triomfs consecutius i, tot i la solvència del CBT, segon classificat (22 victòries i 5 derrotes), aspira a revenjar-se del partit de la primera volta, quan va perdre clarament al pavelló del Serrallo (74-51). L’equip que entrena Jordi Hernández és actualment el quart classificat de la lliga amb un balanç de 18 victòries i 9 derrotes i, amb aquesta posició, iguala la millor classificació de sempre de la història del club, de fa dues temporades, quan el conjunt entrenat per Juan Carlos Arjona va acabar en quarta posició amb un balanç, això sí, de 22 victòries i 8 derrotes. D’aquesta manera, l’equip d’Hernández, si guanya els tres partits que li falten, es quedarà a un triomf del rècord d’Arjona. Amb tot, podria millorar la seva classificació. Això, però, no depèn del TGN Bàsquet exclusivament, perquè necessita guanyar els tres partits i que el Barça Santfeliuenc els perdi tots (tercer classificat amb 21 i 6). Hi hauria empat, però el conjunt lila li té el l’average guanyat.

El TGN Bàsquet és el segon millor atac de la lliga (61,37 punts per partit) i la novena millor defensa (55,03 punts encaixats). El CBT, per la seva banda, és el quart millor atac (56,59 punts) i la tercera millor defensa (49,07 punts encaixats).

Els dos equips buscaran objectius diferents. Les blaves seguir en aquest segon lloc de privilegi, les locals, les liles, aconseguir retallar diferències a la classifiació i sumar la dotzena victòria consecutiva.