.

Teresa Pallarès, alcaldable de Junts per Reus

Teresa Pallarès, alcaldable de Junts per Reus

Em sento orgullosa de la llista de Junts per Reus que tinc l’honor d’encapçalar per a les eleccions municipals del proper 28 de maig. És una llista de ciutat. Plural, transversal i representativa. Som com és Reus. Gent diversa, de diferents edats, barris, i perfils professionals i, en molts casos, estretament vinculada a les entitats, associacions i teixit social, cultural i veïnal. La ciutat sempre s’ha caracteritzat pel dinamisme de la seva societat civil i per això he volgut que la candidatura també ho reflectís.

Els 37 membres d’aquesta llista, entre candidats i suplents, som dones i homes preparats i amb il·lusió, que ens hem compromès políticament perquè estimem Reus i tenim vocació de servei. Els nostres grans objectius són treballar, treballar i treballar per continuar fent de Reus la millor ciutat del món. Som un equip que combina persones amb experiència en la gestió municipal, i d’altres que s’incorporen per primera vegada. Ens uneix l’estima per la nostra ciutat. Hi som per treballar per Reus. Amb tota la nostra energia, expertesa i coratge.

Hi som per desplegar i fer possible cadascuna de les propostes que tenim per a la ciutat. Des de l’urbanisme, els esports, l’economia, el comerç, l’Administració, gent jove, persones de l’associacionisme i de les entitats. Tots els integrants de la llista ens hi deixarem la pell per aconseguir grans coses per Reus.

És una llista, a més, que tanca l’actual alcalde, Carles Pellicer, a qui vull agrair especialment que hagi acceptat formar-ne part. És un reconeixement a la bona feina que ha fet aquests últims 12 anys al capdavant de l’Ajuntament de Reus. I és també una manera d’explicitar el seu compromís amb el renovat projecte de Junts per Reus.

Agafo el relleu trobant una ciutat viva i forta. Gràcies a la bona gestió i a un esforç de contenció ingent, ara disposem d’unes finances municipals endreçades que permeten una capacitat inversora que durant molt temps no hem tingut. Cal que no oblidem la situació econòmica delicada amb què es va trobar l’alcalde Pellicer en el moment d’assumir el govern de la ciutat. I cal que no ho oblidem, sobretot, el dia 28 de maig a l’hora de votar. Junts per Reus som garantia de bon govern.

Aquesta situació més propícia ha de permetre continuar els projectes en marxa -i així ho farem- però volem anar més enllà. Ara cal ser més ambiciosos perquè la ciutat necessita fer un nou gran salt endavant. Volem recollir l’herència dels últims tres mandats de Pellicer per mirar cap endavant, fer avançar Reus i adaptar la ciutat davant els nous reptes que se’ns plantegen avui i fer-ho amb la confiança renovada i ampliada dels ciutadans.

I la llista que hem confeccionat respon a aquesta voluntat. Amb Junts per Reus tindrem el millor govern que pot tenir aquesta ciutat.

Teresa Pallarès Piqué
Alcaldable de Junts per Reus