.

La Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Tarragona va acollir ahir a la tarda l’Assemblea General de l’Associació Empresarial Química de Tarragona. Com ja ha fet en les darreres edicions, l’AEQT va voler apropar aquesta trobada als municipis on es desenvolupa l’activitat de la Indústria Química tarragonina.

Els membres de l’AEQT van repassar la feina feta durant aquest 2017, exposant tots aquells projectes comuns en els quals treballa avui al sector. El primer en intervenir va ser el President de l’entitat, Josep Francesc Font, qui va oferir el seu informe de presidència on  va fer balanç d’aquest exercici. A ell el van seguir l’informe de la Direcció General i els  específics de cada Comissió de Treball, que van ser presentats pels seus respectius Presidents.

Després del repàs a l’activitat de les comissions va arribar el torn de la presentació del  pressupost de l’Associació per al 2018 i l’estat de comptes de l’exercici 2017, que van estar aprovats per l’Assemblea.

Al final de l’Assemblea, la Directora General d’AEQT, Teresa Pallarès, va aprofitar per acomiadar-se dels representants de les empreses afiliades, ja que en el decurs dels propers dies deixarà d’exercir les seves funcions executives a l’entitat i es desvincularà de la mateixa. La reusenca ha estat l’escollida per ser la número dos de la candidatura de Junts per Catalunya a les eleccions del 21-D.