.

.

TOTS 21

Els dies 22 i 23 de novembre se celebra a Tarragona la segona edició del Hub Day, organitzat conjuntament pel Port de Tarragona, el clúster químic ChemMed i les terminals d’emmagatzematge de productes químics i petroquímics del port de Tarragona.

L’objectiu del workshop Hub Day és reunir professionals i experts en el mercat de productes químics i petroquímics, empreses productores, ports, traders i agents logístics per potenciar el port de Tarragona i convertir-lo en la plataforma logística de clau de la Mediterrània i una plataforma logística de productes petroquímics sostenible.

Durant la primera jornada, professionals de tot Europa van fer un recorregut pel Moll de la Química, visitant les instal·lacions de TEPSA a Tarragona i les obres d’expansió que l’empresa està realitzant, amb la construcció en una primera fase de 6 nous tancs per al emmagatzematge de productes químics.

Un cop finalitzat el projecte d’expansió de TEPSA a Tarragona, període 2018 – 2022, la terminal disposarà d’una capacitat total de 100.000m3 d’emmagatzematge.

TEPSA és una empresa independent, pionera a l’activitat de recepció, emmagatzematge i reexpedició de granels líquids, pertanyent al grup francès PETROFRANCE.