.

Sara García, Gabriel Gaviña, Artur Pujol i Ramon Marzo, excampió de Catalunya de veterans

Sara García, Gabriel Gaviña, Artur Pujol i Ramon Marzo, excampió de Catalunya de veterans

TennisPark vol posar de moda el Soft-Racket, una modalitat que als Estats Units, d’on és originari, se l’anomena racketball.

De la importació i adaptació europea d’aquesta disciplina esportiva a Europa sorgí el soft-racket, que es juga a les pistes d’esquaix, té unes regles de joc semblants a les de l’esquaix, però fa servir les raquetes i les pilotes de racketball i també es juga a 15 punts cada joc.

Amb tot això, TennisPark s’ha proposat posar-lo de moda, o si més no, ampliar el nombre de practicants a les dues pistes de que disposa.

Aquesta mateixa setmana Sara García, Campiona d’Espanya de soft-racket ha estat convidada al Club de Cala Romana on ha realitzat un partit d’exhibició i s’ha compromès a donar el seu suport en la popularització d’aquest esport.

Val a dir que TennisPark li va anunciar la intenció d’organitzar el 18 de febrer el primer torneig amb un quadre de 16 parelles per eliminació directa i amb consolació, amb la peculiaritat de que es farà en modalitat de dobles, “que no existeix oficialment a Espanya, per tant no hi ha tornejos”, explica Gabriel Gaviña, responsable de la Lliga Social de Pàdel del TennisPark, qui afegeix que “per parelles aquest esport guanya en espectacularitat i ritme i també en diversió pels qui s’hi inicien”.