.

Socis a les instal·lacions del TennisPark

Socis a les instal·lacions del TennisPark

TennisPark prepara pels dies 25 i 26 de gener la tradicional sortida a la neu. En aquesta ocasió els del Club de Cala Romana esquiaran a l’estació de Grandvalira, a Andorra. En un cap de setmana en el que es posaran en pràctica els consells i la preparació física que al llarg de les darreres setmanes s’ha obtingut a les classes de SkiNonStop, impartides al Gimnàs del TennisPark.

“La convocatòria és oberta a tots els esquiadors amb independència del seu nivell. L’únic requisit és tenir ganes de passar-ho bé a la neu”, explica Lluís Figuerola, responsable del Gimnàs, qui afegeix que “atesa la demanda que hem tingut enguany per aquest esport, mentre duri la temporada d’esquí, oferirem un calendari de classes dirigides i exercicis específics per ajudar al soci a baixar per les pistes amb la millor forma física possible”.

La inscripció, amb tot inclòs, és de 175 euros (185 euros els no socis) i hi entra el transport en autocar, forfait per dos dies, estada a l’Hotel Màgic d’Andorra la Vella (4 estrelles), assegurança d’esquí i de viatge i tot un seguit de sorpreses que ha preparat l’organització.

Aquesta iniciativa forma part del programa “Outdoor” implementat enguany al TennisPark i que a més de les activitats d’esquí incorpora, com a novetat, les sortides en BTT, la programació de circuits de running, la introducció al rugby i les sessions amb kaiak.

/* JS para menú plegable móvil Divi */