.

.

TOTS 21


Un grup de ciclistes, a les instal·lacions de Cala Romana

El TennisPark, el club de Cala Romana, presenta la quarta sortida en mountain bike, que tindrà, com a novetat, una ruta llarga de 67 quilòmetres fins a Santa Creus, a més de dos circuits menys exigents.

El 27 d’abril a les 9,30 hores els amants de la bicicleta de muntanya tenen una cita al TennisPark. El club organitzarà aquell dia la quarta sortida en MTB de l’any (és previst organitzar-ne una cada mes).

Amb l’objectiu d’obrir la prova a un major ventall de ciclistes, es proposaran també tres rutes diferenciades, en funció de les pretensions dels participants i les dificultats tècniques del recorregut. Així es mantindrà la de 15 quilòmetres (iniciació), que recorrerà l’entorn de Boscos. La de 40 quilòmetres (nivell mig), que anirà fins a Renau i com a novetat en aquesta sortida una de més llarga i exigent de 67 quilòmetres, que tindrà com a objectiu Santes Creus.

Val a dir que les sortides en MTB del TennisPark no tenen caràcter competitiu sinó lúdic, “el que pretenem és compartir l’afició per la bicicleta de muntanya en bona companyia tot gaudint del magnífic paisatge que tenim al nostre abast”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Les tres rutes estan guiades per monitors, prèviament els participants es poden descarregar el track dels circuits, que estan geolocalitzats, (www.tennis-park.net)  i l’organització ofereix, abans de la sortida, assessorament tècnic i sorteig de diferents regals entre tots els inscrits. Recordar, en aquest sentit, que la inscripció és gratuïta, tant per a socis com per a no socis.

La inscripció es pot fer a la Recepció del TennisPark, al telèfon 977 207 463, a info@tennis-park.net o el mateix dia de la prova, tot indicant la ruta escollida.

La iniciativa té el suport de Biking Point, la principal cadena catalana de botigues especialitzades en ciclisme.