.

.

TOTS 21


Cartell de la I Challenge de Pàdel TennisPark

Cartell de la I Challenge de Pàdel TennisPark

TennisPark ha presentat avui el que se’ns dubte serà un important revulsiu dins el panorama competitiu del pàdel a les Comarques de Tarragona. Es tracta del primer Challenge de Pàdel TennisPark, una proposta inèdita a casa nostra i integrada per cinc Opens, que persegueix establir un nou format més àgil, participatiu, dinàmic i engrescador dins la convocatòria d’esdeveniments esportius lligats a la creixent demanda i afició que existeix al voltant de la pràctica del pàdel.

Per començar, el Club de Cala Romana ha estructurat aquesta nova cita del calendari esportiu provincial com un Challenge integrat per cinc Opens. “En celebrarem un cada mes (març, abril, maig, juny i juliol). El primer començarà el 15 de març. Els opens tindran una durada de poc més d’una setmana i inclouran nou categories, per tal de donar resposta a les pretensions i nivell de tots els inscrits. Estarà obert tant a socis com a no socis del Club”, explica Xavi Pueyo, director del TennisPark. Els primers pagaran 12 euros d’inscripció per cada open i els no socis, 18 euros. “Una xifra força competitiva”.

Un cotxe i cinc tauletes com a plat fort

Els regals i els premis són també un dels grans al·licients d’aquest Challenge, que contribuiran a donar-li la màxima notorietat. I és que el TennisPark sortejarà entre tots els inscrits al Challenge un cotxe de la marca Smart totalment equipat amb sostre solar, navegador, canvi automàtic, rodes i seients esportius, llums de leds… gràcies a la col·laboració assolida amb el principal patrocinador d’aquest esdeveniment: el concessionari de Mercedes Benz Talleres Tarragona Autolica.

De fet, la confiança i suport dels patrocinadors que han cregut en aquest nou format competitiu permetrà també sortejar un iPad Air entre tots els inscrits a cadascun dels cinc sortejos (en total es repartiran cinc tauletes) o oferir nits d’hotel en establiments de luxe. I està previst tot un seguit de novetats i sorpreses en cadascun dels opens pel que fa als regals que s’oferiran als inscrits.

En quan a l’apartat de premis s’entregaran més de 3.000 euros en metàl·lic.

Un altre dels detalls que es cuidarà és l’organització de tot aquest macro esdeveniment esportiu, ja que es preveu més d’un miler d’inscripcions. “Tots els participants rebran un complet Welcome Pack amb productes oferts pels diferents patrocinadors”, explica Xavi Vilar, responsable de la Secció de Pàdel del TennisPark i director de l’Escola.

Val a dir que, amb set pistes, el Club de Cala Romana és el degà en la pràctica del pàdel a casa nostra i el primer en organitzar, fa més de deu anys, una Lliga Social que avui en dia la juguen més de 300 socis en cadascuna de les seves modalitats: la d’hivern i la d’estiu. “Està clar que l’èxit d’aquella iniciativa i el suport tots aquests anys ens permet ara créixer i apostar per una iniciativa com el Challenge, que està a un nivell superior”, puntualitza Vilar.

Les categories

El primer Challenge de Pàdel TennisPark està estructurat en nou categories diferents. En l’apartat masculí: Honor, avançada, intermitja i iniciació. En l’apartat femení: Honor, intermitja i iniciació. I en mixtes: Honor i intermitja.

Incripcions

Les inscripcions ja es poden formalitzar a la Recepció del TennisPark (Carrer de la Cota s/n Cala Romana, Tarragona), al telèfon 977 207 463, al correu electrònic xvilar@tennis-park.net o bé a través de la plana web: www.tennis-park.net/challenge

Els patrocinadors

El primer Challenge de Pàdel TennisPark no hauria estat possible sense el suport dels patrocinadors que recolzen aquesta iniciativa: Mercedes Benz Talleres Tarragona Autolica, Zaida Joiers, Banco Mediolanum, Farmàcia Roca, Anton Massagué Clínica Dental, Babolat, Nutriesport, Grupo Márquez y Carmona, Maxinutrición, Coca Cola, Fakun Pádel, Wala Sports, Frutas Cambrils, Olimpia, Tie Break, Restaurant TennisPark, Folch Time, Websquesuben.com i TennisPark.