.

.

TOTS 21

Una cinquantena de persones assisteixen aquest dijous i divendres a les jornades celebrades a la Diputació de Tarragona on es debatrà sobre l’adaptació al canvi climàtic i la gestió energètica municipal, entre d’altres qüestions.

Una cinquantena de càrrecs electes i tècnics de diputacions procedents d’arreu de l’Estat espanyol participen aquest dijous i divendres en una trobada sobre energia i clima organitzada per la Diputació de Tarragona. Les jornades s’emmarquen dins el Pacte dels Alcaldes per al Clima i l’Energia i pretenen ser un punt de trobada i d’intercanvi de coneixement i experiències entre els participants.

Durant aquestes dues jornades al Palau de la Diputació de Tarragona, responsables i tècnics de diferents diputacions i d’altres institucions exposaran les seves experiències en la gestió energètica davant els reptes del canvi climàtic; analitzaran les tendències actuals i detectaran oportunitats en l’adaptació a aquest nou model.

Sota el títol Trobada de diputacions per la Energia i el Clima: aliances territorials cap a la transició energètica i l’adaptació al canvi climàtic, els ponents debatran sobre gestió energètica municipal i telegestió; la tecnologia al servei de l’usuari i el medi ambient; els reptes de futur en la transició energètica i l’adaptació al canvi climàtic; el Pacte dels Alcaldes; la prevenció d’incendis; les xarxes de calor amb biomassa de proximitat, o com aconseguir finançament europeu, entre d’altres. A més de les ponències que hi ha programades, els assistents també tindran oportunitat de conèixer-se, establir contactes i intercanviar idees a través d’un espai de networking.